Διεθνής Έκθεση Βιομηχανίας Κεραμικών

13η CERAMITEC 2015, 20. – 23.10.2015 στο νέο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου “Technologies – Innovations – Materials”

Η CERAMITEC είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη Διεθνής Έκθεση στον κλάδο της Βιομηχανίας Κεραμικών. Παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις και τα καινοτόμα προϊόντα του κλάδου καθώς και του τομέα παραγωγής πρώτων υλών και της τεχνολογίας κεραμικής.
Πρόκειται για τη 13η CERAMITEC, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε 3 χρόνια. Την CERAMITEC 2012 επισκέφθηκαν 16.733 εμπορικοί επισκέπτες (2009: 15.000, αύξηση 15%) από 106 χώρες (2009: 84), κυρίως από τον ευρωπαϊκό, αλλά και τον ασιατικό χώρο, με top ten τις Ιταλία, Αυστρία, Τσεχία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Πολωνία, Ρωσία, Τουρκία, Ελβετία και Βραζιλία και ενημερώθηκαν για τα προϊόντα, τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες των 613 εκθετών από 42 χώρες στον τομέα παραγωγής πρώτων υλών και της τεχνολογίας κεραμικής. Η διεθνικότητα της έκθεσης έφτασε το 50%.
Εκτός από μηχανήματα κεραμικής, στην CERAMITEC 2015 θα παρουσιαστούν πρώτες ύλες και συμπληρωματικά αυτών, διαδικασία προετοιμασίας, αποδοχής σχήματος, στεγνωτήρια, φούρνοι, τεχνολογία μέτρησης- κατεύθυνσης-ρύθμισης, εξοπλισμός εργαστηρίων, μεταφορά-συσκευασία- αποθήκευση, επεξεργασία και προστασία περιβάλλοντος.
Η γκάμα των προϊόντων, που παρουσιάζονται στην CERAMITEC: http://www.ceramitec.de/en/exhibitors/products
Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ceramitec.de


Ιστοσελίδα για τις Γερμανικές Εκθέσεις από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Στη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας (www.german-fairs.gr), για τις εκθέσεις, που διεξάγονται από τους Γερμανικούς Εκθεσιακούς Οργανισμούς στη Γερμανία και ανά τον κόσμο, προχώρησε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με γνώμονα την ανάγκη των ελληνικών επιχειρήσεων να προωθήσουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό και να αποκτήσουν πρόσβαση σε διεθνείς αγορές, ιδιαίτερα τους τελευταίους πολύ κρίσιμους για την Ελλάδα μήνες,


Συμμετοχή του ΒΕΑ στην expo Aegean στην Μυτιλήνη-Επιχειρηματική αποστολή  και υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ και του  ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΣΒΟΥ.

Tο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, συμμετείχε στην 3η Εμπορική, Τουριστική και Πολιτιστική Έκθεση “expo- AEGEAN” που διοργανώθηκε στην Μυτιλήνη της Λέσβου.

Στο πλαίσιο της έκθεσης το Επιμελητήριο ως μέλος του Enterprise Europe Network διοργάνωσε σε συνεργασία με το EGE UNIVERSITY της Τουρκίας επιχειρηματική αποστολή ελληνικών επιχειρήσεων και πραγματοποιήθηκαν επιχειρηματικές συναντήσεις.


1η Διεθνής  έκθεση  για θέματα ασφάλειας, κατασκευής κτιρίων και λύσεων πληροφορικής στην Κωνσταντινούπολη.

Το Ελληνογερμανικό  Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, μας ενημερώνει για την διοργάνωση της 1ης  Διεθνούς  έκθεσης  για θέματα ασφάλειας, κατασκευής κτιρίων και λύσεων πληροφορικής, 25-27.2.2016 στη Κωνσταντινούπολη.

Η SeSa Build θα ανοίξει τις πύλες τις από τις 25 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο ICC στη Κωνσταντινούπολη. Η νέα αυτή έκθεση καλύπτει την ανάγκη του κοινού για μια έκθεση που να επικεντρώνεται στην αειφόρο ανάπτυξη, το σχεδιασμό κτιρίων υψηλής ποιότητας, τις λύσεις μακράς διάρκειας, την πράσινη τεχνολογία και την ενεργειακή απόδοση.

Η SeSa Build που υποστηρίζεται από την κορυφαία έκθεση αρχιτεκτονικής, υλικών και συστημάτων ΒΑU, θα αποτελέσει πλατφόρμα ανταλλαγής πληροφοριών και βέλτιστων λύσεων για αρχιτέκτονες, κατασκευαστές και όλους τους αντιπροσώπους του κατασκευαστικού κλάδου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τομέας των κατασκευών αποτελεί την κινητήρια δύναμη της τουρκικής οικονομίας, αφού ο οικοδομικός τομέας και ο τομέας δομικών υλικών αναπτύχθηκε 4,5-5 % μέσα στο 2015!

Μερικά προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτονται στην SeSa Build:

–  Τεχνολογία αυτοματισμών
–  Μπαλκόνια
–  Δομικά Στοιχεία
–  Συστήματα Παρακολούθησης Κτιρίων
– Συστήματα Διαρρηκτών και εγκαταστάσεις θωράκισης
– Προστασία υλικών καλωδίων
– Υλικά επικάλυψης
– Υλικά επίστρωσης για προσόψεις κτιρίων
– Κατασκευές από μπετόν
– Χημικά Κατασκευών
– Οικοδομικά υλικά
– Κατασκευή Συστημάτων
– Θύρες και πόρτες
– Σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης
– Μονωτικές πλάκες πρόσοψης
– Προσόψεις και Συστήματα πρόσοψης
– Συστήματα και εγκαταστάσεις πυρανίχνευσης
– Ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες
– Χαρτογράφηση
– Τοποθέτηση και Συστήματα στερέωσης
– Χρώματα και βερνίκια
– Προκατασκευασμένα κτίρια
– Προστασία των Ιστορικών Μνημείων
– Ανθεκτικά καλύμματα
– Ήχο-θερμομονωτικά κουφώματα

Για πληροφορίες εκθετών και για το κόστος των περιπτέρων: http://www.sesa-build.com/exhibitor.html και στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Τηλ. 210 6419000,-038. Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.sesa-build.com.


Διοργάνωση Επιχειρηματικής αποστολής στην Μυτιλήνη για Β2Β συναντήσεις με Τούρκικες επιχειρήσεις .
Tο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, θα συμμετάσχει στην 3η Εμπορική, Τουριστική και Πολιτιστική Έκθεση “expo- AEGEAN” που διοργανώνεται στην Λέσβο, στο λιμάνι της Μυτιλήνης για το διάστημα 3 – 6 Ιουλίου 2015 με την συμμετοχή επιχειρήσεων και φορέων από την Ελλάδα και την Τουρκία.
Όποια μέλη μας ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια υπάλληλο Γεωργία Σφυράκη στο e-mail: sfiraki@acsmi.gr
» Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Σας ενημερώνουμε ότι το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας ως μέλος του Enterprise Europe Network, θα συμμετέχει με περίπτερο στην 3η Εμπορική, Τουριστική και Πολιτιστική Έκθεση “expo- AEGEAN” της Μυτιλήνης 3 – 6 Ιουλίου 2015 που διοργανώνεται από την “ΗΧΩ Α.Ε.” στο λιμάνι της Μυτιλήνης με την συμμετοχή επιχειρήσεων και φορέων από την Ελλάδα και την Τουρκία.
Όποια μέλη μας ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια υπάλληλο Γεωργία Σφυράκη στο e-mail: sfiraki@acsmi.gr
» Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση εδώ


Από 10 έως 12 Ιουνίου 2015 θα ανοίξει και πάλι τις πύλες της η Intersolar Europe στο εκθεσιακό κέντρο του Μονάχου. Η Intersolar Europe εστιάζει στους τομείς των φωτοβολταϊκών, της τεχνολογίας κατασκευής φ/β και της ηλιοθερμίας και έχει καθιερωθεί από την ίδρυση της, ως η παγκοσμίως σημαντικότερη κλαδική πλατφόρμα ανάμεσα σε κατασκευαστές, προμηθευτές, χονδρέμπορους και φορείς παροχής υπηρεσιών.
Όποια μέλη μας ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με την αρμόδια υπάλληλο Γεωργία Σφυράκη στο e-mail: sfiraki@acsmi.gr
» Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Download ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ 2015
Download ΕΚΘΕΣΗ ΣΜΥΡΝΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ